Palvelut

Jumbo-Telttojen palvelukattaus tarjoaa ratkaisun lähes jokaiselle tapahtumajärjestelyjen osa-alueelle. Kauttamme saat perinteisten telttavuokrauspalveluiden lisäksi myös valaistuksen ja kalustuksen kuin myös pitopalvelun sekä ammattitaitoiset, lainmukaiset järjestyksenvalvojat

TELTTAVUOKRAUS

Telttavuokraus

Monipuolinen valikoimamme erilaisia telttoja kulkee kevyesti mihin tahansa Suomen kolkkaan. Halutessasi tuomme mukanamme pystytysporukan mutta mahdollista on myös pystyttää teltta oman väkenne voimin. Jumbo-Teltat pitää kuitenkin aina huolen pystytystyön johtamisesta ja asianmukaisesta opastuksesta.

VALOT JA KALUSTEET

valot ja kalusteet

Jumbo-Telttojen kautta saatte telttojen lisäksi myös näiden monipuolisen varustelun. Hoidamme valaistuksen ja kalusteet kuten pöydät, penkit sekä matot. Vuokraamme myös wc:t eli nk. bajamajat ja hoidamme näiden kuljetuksen sekä huoltotoimet.

PITOPALVELU

pitopalvelu

Laajan kumppaniverkostomme avulla tarjoamme monipuolista pitopalvelua: häihin, firman kekkereihin ja merkkipäiville – mahdollisuudet on monet! Ota yhteyttä ja kerro tilaisuudestasi niin kerromme miten voimme olla avuksi »

JÄRJESTYKSENVALVONTA

järjestyksenvalvonta

Julkisissa tilaisuuksissa ja suuremmissa tapahtumissa laki edellyttää koulutettujen järjestyksenvalvojien läsnäoloa. Jumbo-Teltat tarjoaa ammattitaitoisia järjestyksenvalvojia, ympäri Suomen, tapahtumaan kuin tapahtumaan.